Despre noi

Cadet Company este partenerul dumneavoastră de încredere în distribuirea tuturor materialelor electrice, destinate pentru sistemul electric al locuințelor, complexelor civile și industriale, zone de șantier.

Având o activitate din 2005 și o experiență profesională bazată pe informații concrete de specialitate, timp în care am valorificat importanța materialelor și a echipamentelor electrice, Cadet Company se situează în rândul furnizorilor de top în ceea ce ține de calitate și fiabilitate a produselor noastre. 

Misiunea noastră se concentrează pe oferirea de soluții optime pentru a satisface pe deplin nevoile clienților noștri. De-a lungul anilor noștri de activitate, am fost într-o continuă dezvoltare, atât ce ține de logistica companiei noastre, cât și de diversificarea categoriilor de produse. Acest lucru ne-a dovedit că pentru Cadet Company, cel mai important factor este continuitatea. Ne-am concentrat spre evoluție permanentă în detrimentul stagnării, iar astfel am ajuns în punctul în care suntem astăzi, un partener de încredere pentru sutele de clienți mulțumiți în urma interacțiunii cu noi.

0
PRODUSE
0
FURNIZORI
0
CLIENȚI
0
ANI EXPERIENȚĂ

Valorile Cadet Company

Continuitate – ne propunem să ne dezvoltăm în permanență și să ne consacrăm pe piața din România, prin calitatea garantată a produselor noastre și prin interacțiunea corectă cu noi.

Seriozitate – considerăm că în acest domeniu, seriozitatea joacă un rol important în obținerea rezultatelor pe care ni le dorim.

Promptitudine – cunoaștem necesitatea imediată a materialelor și echipamentelor electrice, astfel ne-am eficientizat logistica astfel încât să vă satisfacem nevoile în cel mai scurt timp.

Încredere – pentru a construi parteneriate de succes și de lungă durată, încrederea și respectul trebuie să existe încă de la prima interacțiune.  

Pentru că ne dorim ca fiecare client care apelează la noi să beneficieze de înțelegerea deplină a produselor noastre, Cadet Company oferă consultanță de specialitate gratuită. Contactați-ne cu încredere!

Ai o nelamurire? Nu ezita sa ne contactezi! | CONTACT